Suudilere satılan Newcastle'da değişim başladı: Menajerle yollar ayrıldı

Zengin bir Suudi şirketler konsorsiyumu tarafından satın alınan Newcastle United'da teknik direktör Steve Bruce dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik adamla yollar karşılıklı anlaşmayla ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suudi Arabistan merkezli şirketlerin oluşturduğu konsorsiyuma satılan İngiltere Premier Ligi takımı Newcastle United'ta teknik direktör Steve Bruce ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Bruce geçen hafta teknik direktör olarak kariyerinin 1000. maçına çıkmıştı. 

Newcastle United'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Steve Bruce'a teşekkür edildi. Bruce ise veda mesajında şunları kaydetti:

"Bu eşsiz futbol kulübünü yönetme fırsatı için Newcastle United ile bağlantılı herkese minnettarım. Koç ekibime, oyunculara ve özellikle destek ekibine tüm sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. İnişler ve çıkışlar oldu, ancak zor anlarda bile her şeyi verdiler ve çabalarından gurur duymalılar. Bu inanılmaz desteğe sahip bir kulüp ve umarım yeni sahipleri onu hepimizin olmasını istediğimiz yere taşıyabilir. Herkese bu sezonun geri kalanında ve sonrasında bol şans diliyorum."

 

Bruce Temmuz 2019'da başına geçtiği Newcastle'da 28 galibiyet, 28 beraberlik ve 41 yenilgi aldı. 60 yaşındaki Bruce ligde bir sezon 12, bir sezon da 13. oldu. (HABER MERKEZİ)