Süper Lig'de iki maçta aynı sonuç: 1-1

Dört kırmızı kartın çıktığı maçta Antalyaspor ile Gaziantep 1-1 berabere kaldı. İki İstanbul takımının mücadelesinde ise Karagümrük'le Kasımpaşa 1-1'lik dengeyi bozamadı.

Bugünkü Antalyaspor-Gaziantep FK maçından bir görüntü. (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de Antalyaspor ile Gaziantep FK ve Karagümrük ile Kasımpaşa karşılaştı. İki mücadele de 1-1 berabere bitti.

4 KIRMIZI KART, 2 GOL

Antalyaspor evinde ağırladığı Gaziantep karşısında 3. dakikada Sam'in golüyle öne geçti. Gaziantep'te 28'te Mirallas ve 65'te ise Morais kırmızı kart görmesine rağmen 9 kişi kalan kırmızı-siyahlılar 70. dakikada Furkan Soyalp'in golüyle beraberliği yakaladı. Daha sonra ev sahibi ekipte 79. dakikada Sam, 90+6'da ise Ufuk Akyol kırmızı kart gördü. İki ekibin de 9 kişi tamamladığı karşılaşma 1-1 sona erdi.

İSTANBUL'DA EŞİTLİK BOZULMADI

Ligin yeni ekiplerinden Karagümrük evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Ev sahibi 45+2'de Sobiech ile öne geçti, Kasımpaşa ise 47'de Aytaç Kara ile beraberliği yakaladı. Karagümrük'te 74. dakikada Jimmy Durmaz kırmızı kart görse de sonuç değişmedi ve maç berabere bitti.

Maçlar sonrasında Karagümrük ve Antalyaspor 8 puanla 2. ve 3. sırada, Kasımpaşa 7 puanla 8. sırada, Gaziantep ise 4 puanla 17. sırada yer aldı. (HABER MERKEZİ)