Süper Lig'de 5 kulüp başkanı disipline sevk edildi

TFF Dursun Özbek ile Ali Koç'un da aralarında olduğu 5 kulüp başkanı ile 7 süper lig kulübünü disipline sevk etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 5 Süper Lig kulübünün başkanını Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesindeki paylaşımda yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline gönderildiği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ise sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan paylaşım suretiyle hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı ve Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor, Antalyaspor, Ümraniyespor, Sivasspor ve Giresunspor'un çeşitli gerekçelerle disipline gönderildiği ifade edildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın sportmenliğe aykırı hareketi, sarı-lacivertli takımın oyuncusu Stylianos Kitsiou ile Sivassporlu futbolcu Mustapha Yatabare'nin ise kural dışı hareketi sebebiyle tedbirli olarak disipline gönderildiği açıklandı.

1. Lig'den ise Erzurumspor FK, Sakaryaspor, Pendikspor ve Manisa FK'nin de çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği ilan edildi. (HABER MERKEZİ)