Süper Lig takımlarının Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile mücadele edecek. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde FK Austria Wien ile karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi elem turunda rakibi belli oldu. Karadeniz temsilcisi Danimarka ekibi Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edecek.

İlk maç 16-17 Ağustos’ta Danimarka’da 2. maç ise 23-24 Ağustos’ta Trabzon’da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nin tecrübeli takımlarından FC Kopenhag kadrosu 23.7 yaş ortalamasına sahip durumda. Kopenhag’ın 10 oyuncusu milli takımlarda forma giyiyor. Maçlarını 38 bin kişilik Parken Stadı'nda oynayan Kopenhag yeni başlayan ve 3 maçın geride kaldığı Danimarka Ligi’nde 8. sırada bulunuyor.

14 kez Danimarka Ligi şampiyonluğu bulunan Kopenhag 8 kez Danimarka Kupa Şampiyonu 2 kez de Royal Lig şampiyonluğu yaşadı.

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR'UN UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURUNDAKİ RAKİPLERİ

Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak. Sivasspor ise Avrupa Ligi'nde Malmö-F91 Diddeleng eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

KONYASPOR VE BAŞAKŞEHİR'İN KONFERANS LİGİ RAKİPLERİ

Arabam.com Konyaspor, Vaduz'u elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesini geçen tarafla karşılaşacak.

Medipol Başakşehir ise Breidablik'i elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Lilleström-Antwerp eşleşmesinden galip ayrılan takımla karşılaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda AIK-Shkendija eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek. (HABER MERKEZİ)