Sunucu Bob Barker 99 yaşında hayatını kaybetti

Kariyeri boyunca 19 Emmy Ödülü kazanan televizyon sunucusu Bob Barker, 26 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de yayınlanan 'The Price is Right' adlı yarışma dizisinin sunucusu Bob Barker, 99 yaşında hayatını kaybetti. Barker'ın vefatını duyuran menajeri, "Los Angeles yakınlarındaki evinde, doğal nedenlerden hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı. 

Barker; 2007'de sunuculuğu komedyen Drew Carey'e devretmeden önce, 35 yıl boyunca 'The Price is Right'ın sunuculuğunu üstlenmişti. 

Barker'ın vefatından sonra birçok anma mesajı paylaşıldı. 

'HERKES TARAFINDAN ÖZLENECEK'

Barker ile 'Happy Gilmore' filminde beraber oynamış olan oyuncu Adam Sandler, "Efsane. En iyisi. O herkes tarafından özlenecek" ifadelerini kullandı.

Hayvan haklarını koruma alanında faaliyet gösteren Peta, Barker'ın hayvanlar için yaptıkları ile hatırlanacağını söyledi. Barker'ın 40 yıldan uzun bir süre boyunca vejetaryen olduğu ve hayvanlara yapılan zulmü engellemek için yürüttüğü çalışmaları biliniyordu. 

'ONA TEŞEKKÜR ETMEDİĞİM BİR GÜN BİLE OLMADI'

'The Price is Right' yarışmasının sunuculuğunu devrettiği Drew Carey ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sette bulunup Bob Barker'ı düşünmediğim ve ona teşekkür etmediğim bir gün bile olmadı. Onun mirasını her zaman kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)