SüngerBob'un iki bölümü yayından kaldırıldı

SüngerBob KareŞort'un iki bölümü yayından kaldırıldı. Bölümlerden birinin pandemiyle ortaya çıkan hassasiyetler nedeniyle diğerinin ise çocuklara uygun olmadığı için iptal edildiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nickelodeon, SüngerBob KareŞort'un (SpongeBob SquarePants) çizgi filminin iki bölümünün uygunsuz olması sebebiyle kaldırıldığını açıkladı. Bölümlerden birinin korona virüsü salgını nedeniyle ortaya çıkan hassasiyetler nedeniyle diğerinin ise çocuklara uygun olmadığı için iptal edildiği açıklandı.

Kaldırılan iki bölümden birinin adı "Karantinadaki Yengeç". 12. sezona ait bölümde bir sağlık müfettişi SüngerBob'un da çalıştığı Yengeç Restoran'a geliyor. Müfettiş, restoranda "deniz tarağı gribi" tespit ederken, müşteriler karantinaya alınıyor. Bunun ardından virüse yakalandığı düşünülen kişi dışlanıyor ve bir dondurucuya atılıyor. Nickelodeon'un sözcüsü David Bittler, bu bölümün korona virüsü salgınıyla ortaya çıkan hassasiyetler nedeniyle yayımlanmamasına karar verildiğini açıkladı.

Bittler, "Orta Yaş Krizi" adlı diğer bölümün 2018'den beri kanalda yayımlanmadığını belirtti. Bazı ögelerin çocuklara uygun olmadığının belirlendiği belirtilen "Orta Yaş Krizi" bölümünde SüngerBob, Patrick ve Mr. Krabs, bir kadının evine girip iç çamaşırlarını çalıyor.

Paramount ve Amazon da belirtilen iki bölümü yayın platformlarından kaldırdı. (Kaynak)