Sumudica: Bana transfer için rüşvet teklif edildi

Gaziantep FK'nin Romanyalı teknik direktörü Marius Sumudica, iki menajerin kendisini arayarak Gaziantep'e satılmasını istedikleri bir oyuncu için rüşvet teklif ettiklerini söyledi. Sumudica menajerlerin "Son sözü sen söylüyorsun. Bu oyuncuyu yönetime onayla" dediklerini ve 50 bin euro teklif ettiklerini belirtti.

Gaziantep FK teknik direktörü Sumudica açıklama yaparken. (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, bir transfer için kendisini rüşvet teklif edildiğini açıkladı.

Tesislerde açıklama yapan Sumudica, Gaziantep FK'ye satılmak istenen bir oyuncu için iki menajerin kendisini aradığını, onay vermesi için 50 bin euro rüşvet teklif ettiklerini söyledi. Sumudica rüşvet teklifini şöyle anlattı:

"Geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye'den iki menajer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menajerler bana 50 bin avro teklif etti." diyen Rumen çalıştırıcı, "Sadece iyi futbolcu olduğunu yönetime söylememi istediler. 'Çünkü son sözü sen söylüyorsun.' dediler. Benim için kolay olurdu. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ben onu buraya nasıl getiririm, bunun sorumluluğunu nasıl alırım?" 

'HOCALIK HAYATIMIN EN ZOR DÖNEMİ'

Açıklamalarında kadro yetersizliğinden de yakınan teknik direktör "Bu şehri ve insanları çok seviyorum ama benim için artık çok zor olmaya başladı. Benim için kolay değil. 17 senelik hocalık dönemimde en zor geçirdiğim dönemlerden birini yaşıyorum. Bunun için kimseyi suçlamıyorum" dedi. Sumudica bu sezon küme düşmeme mücadelesi vereceklerini söyledi ve 2 Ekim Cuma günü oynanacak Trabzonspor maçı için hazırlandıklarını belirtti. (AA)