Sultanbeyli'de taciz mahalleyi ayağa kaldırdı: Polis havaya ateş açtı

Sultanbeyli'de 17 yaşındaki kız çocuğunun tacize uğradığı iddiası mahalleyi ayaklandırdı. Polis, kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı, havaya ateş açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinin Necip Fazıl Mahallesi'nde iddiaya göre, 17 yaşındaki kız çocuğu telefoncuda dükkan sahibi tarafından taciz edilmek istendi. Çocuk çığlık atarak kaçarken, durumu haber alan yakınları ve mahalle sakinleri ise dükkanın bulunduğu caddeye koştu.

Telefoncu dükkanının camları kırılırken, mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. DHA'nın haberine göre polis, şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü. Öfkeli mahalle sakinleri ile kendilerini durdurmaya çalışan polisler arasında gerginlik yaşandı. Polis, gaz kullanarak ve havaya ateş ederek kalabalığı dağıtmaya çalıştı.


Mahalleye gelen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, aileyle görüşerek sakinleştirmeye çalışırken, kız çocuğu ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

KAYMAKAMLIK: ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Gelişmelerle ilgili Sultanbeyli Kaymakamlığı da açıklama yaparak gözaltına alınan V.U. ile ilgili adli işlem başlatıldığını duyurdu. Açıklamada, "İlçemiz halkından T.S adlı vatandaşımız, 2004 doğumlu kızı N.S'nin; (V.U) adlı vatandaş tarafından işyerinde taciz edildiği iddiasında bulunmuştur.  Şüpheli, güvenlik güçlerimizce yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler sultanbeyli taciz polis