Süleyman Soylu'dan sağlık durumu açıklaması: Kontrol edemediğimiz bir durum oldu

Süleyman Soylu, sağlık durumuna ilişkin, "Kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda biraz daha iyiyim, iyi bir durumdayım" açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, "Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Bakmak lazım, spor yapmak lazım, kasları kuvvetlendirmek lazım. Öyle bir imkanımız da yok. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum" dedi.

CNN Türk'te konuşan Soylu, "Geçen gün fizik tedavimi yapan bir arkadaş var Kahramanmaraş'ta, dedi ki, anlatır mısınız nasıl yapmam lazım diye, yaşın kaç dedim 37, dedim ki 38 yıldır bu benim arkadaşım. Sen dedim, sadece bizim L4 ile L5'in olduğu yerde tedavi yap bana yeter. O da anladım dedi. 15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti." dedi. 

"Şanlıurfa'da sel olunca, biraz da ayakları ıslanınca insanın etkiliyor, soğuk da aldık galiba" ifadelerini kullanan Soylu, hastalığının genetik olduğunu vurgulayarak şunları aktardı:

"Kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda biraz daha iyiyim, iyi bir durumdayım. Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Bakmak lazım, spor yapmak lazım, kasları kuvvetlendirmek lazım. Öyle bir imkanımız da yok. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum."