'Succession'ın senaristi, tartışılan sahneyi açıkladı: Üstünü çizecek olsanız...

Geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Succession' dizisinin senaristi Jesse Armstrong, dizinin son sezonunda tartışma yaratan bir sahneyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO yapımı 'Succession' dizisinin senaristi Jesse Armstrong, dizinin 27 dalda Emmy'e aday gösterilen son sezonunun 4'üncü bölümünde merak edilen bir sahneye açıklık getirdi. 

Sahnede, üstünde Roy ailesinin oğulları Kendall ve Logan'ın isimlerinin yazılı olduğu bir doküman görülüyor. Kendall'ın Logan'ın halefi olacağı belirtilen dokümanda bulunan ve Kendall'ın isminin üstünden geçen bir  çizgi, dizinin izleyicileri arasında çizginin Kendall'ın adının altını mı yoksa üstünü mü çizdiği konusunda bir tartışma yaratmıştı. 

Dizinin son sezonunun 4'üncü bölümünde tartışma yaratan sahne

'ÜSTÜNÜ ÇİZECEK OLSANIZ AŞAĞIDAN BAŞLAMAZSINIZ, DEĞİL Mİ?'

Independent'ın haberine göre, konu hakkında FTWeekend Festival'de konuşan Armstrong, "Bu, tam olarak dizi devam ederken yapmaktan nefret edeceğim bir şey olurdu ama eğer üstünü çizecek olsanız aşağıdan başlamazsınız, değil mi?" dedi.

Şimdiden yeni projelerini düşünmeye başladığını belirten Armstrong, The Observer'a verdiği röportajda, daha önce "Peep Show" adındaki komedi dizisinde beraber çalıştığı partneri Sam Bain ile bir sitcom yazmak istediğini belirtti. Armstrong, "Sam ile yeniden çalışmaktan çok mutlu olurum. Bence ikimiz de çok mutlu oluruz. Bu üzgün bir 'Beatles ayrılığı' değildi ve hazırladığımız bazı şeyler var" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)