Stranger Things oyuncusu Noah Schnapp: Will karakteri eşcinsel

Oyuncu Noah Schnapp, "Stranger Things" dizisindeki Will karakterinin eşcinsel olduğu iddialarıyla ilgili konuştu. Schnapp, "Will'in eşcinsel olduğu ve Mike'ı sevdiği yüzde 100 açık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Stranger Things" dizisinin dördüncü sezonu Netflix'te rekor kırarak sona erdi. 4. sezonun ardından, dizi hakkında en çok konuşulan ve gündeme gelen konular arasında Will Byers karakterinin eşcinsel olup olmadığı tartışmaları yer aldı. Dizinin ilk sezonundan beri ana karakterlerinden biri olan Will Byers'ı canlandıran oyuncu Noah Schnapp, karakterin eşcinsel olup olmadığıyla alakalı tartışmalara cevap verdi. 

Schnapp, Variety'ye verdiği röportajda, Will karakterinin eşcinsel olduğunu ve en iyi arkadaşı Mike'a karşı hisleri olduğunu açıkladı. Schnapp, "Açıkçası bu 1. sezonda bile ima ediliyordu. Böyle bir gerçek hep vardı ama siz bilmiyordunuz. Will de bilmiyordu çünkü çocuktu ama o artık büyüdü. Şimdi onun eşcinsel olduğu ve Mike'ı sevdiği yüzde 100 açık ama bu yavaş yavaş gösterildi. Bence karakterin gelişimi çok güzel yapıldı.  Paris'teyken 40 yaşındaki bir adam yanıma geldi ve 'Vay canına, bu Will karakteri beni çok iyi hissettirdi. Çocukluğumda tam olarak böyleydim' dedi. Bunu duymak beni çok mutlu etti. Bu gerçek karakteri, yolculuğu ve mücadeleyi yazıyorlar ve bunu çok iyi yapıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Dizinin beşinci ve final sezonu hakkında da konuşan oyuncu, "Duffer Kardeşler, gelecek sezon için Will'e daha fazla odaklanacaklarını ve bu hikâyeyi oluşturacaklarını söylüyor. Bence bu çok heyecan verici" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)