Stern'in 'Kundakçı Erdoğan' kapağına AK Parti'den tepki

Stern'in Erdoğan kapağını değerlendiren AK Partili Aydemir, "Cumhurbaşkanımızı, Türkiye'yi hedefe koymuşlar. Türkiye'yi diz çöktürmek için nasıl bir gayret sarf ettiklerini izah ediyorlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Alman Stern dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi. Aydemir, "Cumhurbaşkanımızı, Türkiye'yi hedefe koymuşlar. Ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine dönük haince notlar düşmüşler. Türkiye'yi diz çöktürmek için nasıl bir gayret sarf ettiklerini, satır aralarında değil manşetlerinde izah ediyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

AA'nın aktardığına göre; Aydemir, milletin, Türkiye karşıtı lobilerin seçimleri ne kadar dikkatli takip ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın varlığıyla 20 yılda alınan mesafenin bu çevreleri nasıl rahatsız ettiğini görmesi gerektiğini söyledi.

Ne olmuştu?

Almanya'nın politik dergilerinden Stern, Türkiye'de yaklaşan seçimlerle ilgili bir analiz yayınladı. 'Kundakçı Erdoğan' kapağıyla çıkan dergi "Gücünü korumak için, kendi ülkesinde, Suriye'de ve Almanya da ahlaksızca gerilimleri kışkırtıyor" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)