Stefan Kuntz: En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız

Türkiye milli takım teknik direktörü Kuntz, Dünya Kupası elemesinde zor bir kura çektiklerini söyledi. Kuntz, “Göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda zor bir kura çektiklerini ancak takımına güvendiğini söyledi.

Kuntz, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA merkezinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final kura çekimine çevrim içi bağlantıyla katıldı.

Kura çekiminin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Alman teknik adam, “En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Ancak göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

Türkiye, play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Türkiye, Portekiz'i elemesi halinde Dünya Kupası'na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. (AA)