Starbucks şubesine silahlı ve taşlı saldırı

Maraş'ta, kahve zinciri Starbucks'ın şubesine silahlı ve taşlı saldırı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, silahla ateş açan kişinin yakalandığını, diğer saldırganların arandığını açıkladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsrail'e destek verdiği iddiasıyla sık sık protestoların hedefi olan kahve zinciri Starbucks'ın Maraş'taki şubesi, 1'i maskeli 3 kişi tarafından taşlı ve silahlı saldırıya uğradı.

DHA'nın haberine göre, Haydar Aliyev Bulvarı'ndaki alışveriş merkezindeki Starbucks şubesine gelen kimliği belirsiz 3 kişi taşlarla işyerine saldırdı. Saldırıda yaralanan olmazken, iş yerinin camları kırıldı. Müşterilerin korku ve panik yaşadığı olayda saldırıyı gerçekleştiren 1’i maskeli 3 saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre ise saldırganlar, kahve dükkanına önce silahla ateş açtı sonra taşlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda iş yerinin camları kırıldı, bazı eşyalar zarar gördü.

AA'ya açıklayan yapan Vali Mükerrem Ünlüer, silahla ateş açan kişinin polis ekiplerince yakalandığını söyledi.

Olay yerinde 3 boş kovan bulunduğu ve iş yerinde maddi zararın olduğunu aktaran Ünlüer, "Olayı gerçekleştiren faillerden biri İl Emniyet Müdürlüğümüzce yakalanmıştır. Yakalanan şahsın ayrıca yağma, gasp, kasten yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi 42 farklı suç kaydının olduğu tespit edilmiştir. Diğer faillerin kimliklerinin tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)