Star TV, 'Ada Masalı' dizisinin final tarihini değiştirdi

Star Tv, 8 Aralık'ta final yapması planlanan "Ada Masalı" dizisinin final tarihinde değişiklik yaptı. "Ada Masalı"nın final bölümü, 11 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz haftalarda Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve bir süredir reytingleri düşen Ay Yapım imzalı "Ada Masalı" dizisi için final kararı alındı. 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümle birlikte son kez izleyicilerle buluşması planlanan dizinin final tarihinde değişiklik yaşandı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Star Tv'den yapılan açıklamada yeni dizi "Annemizi Saklarken"in ilk bölümünün de 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacağı duyuruldu. Star TV daha sonra yaptığı duyuruda "Ada Masalı"nın final bölümünün ise 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacağını belirtti.

Başrollerini Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı dizinin kadrosunda ayrıca, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Bedia Ener, Mesut Özkeçeci , Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Bensu Begoviç, Eren Devrim, Mustafa Aran gibi isimler yer alıyor.