Squid Game'in yaratıcısı konuştu: İkinci sezon planlama sürecinde

Netflix'in popüler Güney Kore dizisi "Squid Game"in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk dizisinin devam sezonu hakkında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in Güney Kore yapımı popüler dizisi "Squid Game"in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin yeni sezonu hakkında konuştu. Los Angeles'ta bir gösterim ve soru-cevap etkinliğine katılan Hwang, "İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi vardı. Bu yüzden neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum ama gerçekten ikinci bir sezon olacağını söyleyeceğim. Şu an kafamda. Şu anda planlama sürecindeyim” dedi.

Beyazperde'nin haberine göre, "Squid Game" devamı hakkında herhangi bir somut ayrıntı vermek için henüz çok erken olduğunu belirten Hwang, başrol oyuncusu Lee Jung-jae'nin ana karakter Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söyledi. Hwang, "Bence bunun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken. Bu yüzden söz veriyorum, Gi-hun geri dönecek. Dünya için bir şeyler yapacak" ifadelerini kullandı. 

Netflix, dizinin yeni sezonuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

'YENİ SEZON İÇİN BİRDEN FAZLA DENEYİMLİ YÖNETMEN İSTERDİM'

Hwang, daha önceki açıklamasında, “Squid Game 2' için iyi geliştirilmiş planlarım henüz yok. Bunu düşünmek bile oldukça yorucu ama eğer yapacak olsaydım, kesinlikle tek başıma yapmazdım. Bir yazar odası kullanmayı düşünürdüm ve birden fazla deneyimli yönetmen isterdim" ifadelerini kullanmıştı.