Trabzonspor Sörloth'u KAP'a bildirdi

Trabzonsporlu Alexander Sörloth Leipzig'e transfer oldu. Transfer için 20 milyon euroyu aşkın bir bedel ödenecek. Parayı Trabzonspor ve Crystal Palace kulüpleri paylaşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth'un Almanya ekiplerinden Leipzig'e transfer olduğunu açıkladı. Bordo-mavili kulüp, haberi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimle duyurdu.

Transfer detaylarına göre Leipzig transfer için 20 milyon euro ödeyecek. Alman ekibi futbolcunun maç oynama sayısına göre toplamda 2 milyon euro daha bonus ücret ödeyecek. Sörloth Leipzig'den başka bir takıma transfer olursa o transferin kârının yüzde 20'si daha Trabzonspor'un olacak.

Ayrıca Sörloth'un ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olursa satın alma önceliği Trabzonspor'da olacak. Bu transferden elde edilen tüm gelirler, Alexander Sorloth'un bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace kulübü ile yarı yarıya paylaşılacak.

Türkiye'den Alexander Sörloth geçtiTürkiye'den Alexander Sörloth geçti

SÖRLOTH'TAN VEDA MESAJI

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından Sörloth'tan gelen veda mesajı yayınlandı. Norveçli oyuncu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na ve camiaya teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)