Denizli'de gol yok: 3.5 dakikada oyundan atıldı

Denizlispor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 2. hafta maçında Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelede Denizlisporlu Sacko oyuna girdikten sonra 3.5 dakika içinde iki sarı kart alarak kırmızı kart gördü. Maçta bir Trabzonspor adına ağlara giden bir gol ve bir de penaltı kararı iptal edildi.

38. dakikada Trabzonspor lehine çıkan penaltı kararı VAR uyarısı sonrası hakem Volkan Bayarslan tarafından iptal edilirken, konuk ekibin 62. dakikada Abdulkadir Ömür ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Denizlispor'da Hadi Sacko 64. dakikada oyuna girip 3.5  dakika içinde iki sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maça Denizlispor Pantilimon, Tiago Lopes, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Bakalorz, Murawski, Recep, Aissati, Sagal, Rodallega, Trabzonspor ise Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Edgar Ie, A. Parmak, Lewis Baker, Nwakaeme, A. Ömür, Benik Afobe 11'leri ile başladı.

Trabzonspor'da Ahmet Canbaz, Guilherme ve Safa Kınalı Denizlispor'da Sacko, Özgür, Mesanoviç ve Leismann sonradan oyuna girdi.

Bu sonucun ardından Denizlispor ve Trabzonspor sezonun ilk puanlarını aldılar. (HABER MERKEZİ)