Beşiktaş ilk puanını evinde kaybetti

Beşiktaş, Süper Lig'in 2'nci haftasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti.

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın 33'üncü dakikasında Larin'in attığı golle 1-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, oyuna 77'nci dakikada giren Antalyasporlu Gökdeniz Bayrakdar'ın 85'inci dakikada attığı gole engel olamadı.

Sezonun ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş, Antalyaspor'la berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı. Bu maçın ardından iki takım da puanını 4'e yükseltti.

BEŞİKTAŞ KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Antalyaspor maçında Beşiktaş'ı öne geçiren golü atan Larin, bu sezon oynadığı üçüncü resmi maçında ikinci golünü kaydetti. Kanadalı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turunda PAOK ile deplasmanda oynanan ve Beşiktaş'ın 3-1 mağlup olduğu maçta takımının tek golünü atmıştı.

Beşiktaş bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da kalesini gole kapatamadı. PAOK ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunun ardından Trabzonspor maçında da gol yiyen siyah-beyazlı ekip, Antalyaspor ile oynanan maçta da rakibinin golünü engelleyemedi.

BAYRAKDAR İLK MAÇINDA GOL ATTI

Bu sezon Kocaelispor'dan Fraport TAV Antalyaspor'a transfer olan 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'deki ilk maçında golle tanıştı. Genç oyuncu 85'inci dakikada takımının beraberlik golünü attı.

GÖKHAN TÖRE MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Töre, Antalyaspor maçını tribünden takip etti. Töre, mücadeleyi sakatlığı bulunduğu için forma giyemeyen Oğuzhan Özyakup'la birlikte izledi. (İSTANBUL/AA)