Galatasaray'dan 'Fenerbahçe derbisi seyircili oynansın' çağrısı

Fenerbahçe maçının seyircili oynanmasını isteyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "O maça kadar seyircisiz oynanacağını açıklanmıştı. Ama bu güzel derbinin taraftarlı olacağını ümit ediyorum. Bu çağrıma federasyonun kayıtsız kalacağını zannetmiyorum" diye konuştu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'de 2020-2021 sezonu fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk 5 maçı sahalarında oynayacaklarını söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Kura çekiminde 3 top vardı. Ortadakini aldım. 7 numara da benim uğurlu numaramdır. Onu çekmek bana nasip oldu. İlk 5 hafta İstanbul'da oynuyoruz İstanbul dışına çıkmıyoruz. Üçüncü haftada Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadı'nda derbi maçımız var" dedi.

TFF'ye Fenerbahçe derbisinin seyirci oynanması çağrısı yapan Albayrak, "O maça kadar seyircisiz oynanacağını federasyonumuz açıklamıştı. Ama ben bu güzel derbinin taraftarlı, karşılıklı seyircili oynanmasının yeni futbol sezonuna çok renk katacağını, çok güzel olacağını, seyir zevkinin daha çok olacağını ümit ediyorum. Bu çağrıma da federasyonun kayıtsız kalacağını zannetmiyorum. İnşallah federasyonumuz uygun görürse 3'üncü haftadan itibaren taraftarlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

TFF: Ekimden itibaren maçlara sınırlı sayıda seyirci alınacakTFF: Ekimden itibaren maçlara sınırlı sayıda seyirci alınacak

Korona virüsüne (Covid-19) yakalandığını hatırlatan ve salgının sona ermesini dileyen Albayrak, şöyle devam etti:

"Geçen sene yaşadığımız talihsiz hastalıkların, dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran korona virüs hastalığının ülkemizden bir an önce gitmesini ve hastanede yatan binlerce hastaya acil şifalar diliyorum. Yüce Allahım onlara şifalar versin. Sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum. 28 gün hastanede tedavi oldum. 2020-2021 yılında, bu sene yaşadıklarımızın hiçbirini ne Galatasaray'a ne başka bir futbolcuya ne bir başka takıma yaşatmasın. Yeni sezonun barış, dostluk, kardeşlik ve huzur içerisinde ülkemize yakışır biçimde başlayıp bitmesini yüce Allahım hepimize nasip etsin." (İSTANBUL/AA)

Beşiktaş yöneticisi Erdoğan: Allah sporcularımıza güç kuvvet versin, devre arası bile yokBeşiktaş yöneticisi Erdoğan: Allah sporcularımıza güç kuvvet versin, devre arası bile yok

Süper Lig fikstürü çekildi: İlk hafta Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk edecekSüper Lig fikstürü çekildi: İlk hafta Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk edecek