Gençlerbirliği Nobre'ye emanet

Ankara temsilcisi eski futbolcusu Mert Nobre'yi teknik direktörlüğe getirdi. Anlaşma 1+1 yıllık.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktör eski futbolcu Mert Nobre'yi oldu.

Ankara temsilcisinde 29 Temmuz günü Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik adam arayışı başlamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon öncesi teknik direktörlük görevi için çalışmalarını sürdüren takımımız, Mert Nobre ile anlaşmaya vardı. Genç teknik adam ile takımımız 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor, teknik direktörümüz Mert Nobre'ye görevinde başarılar diliyoruz" denildi.

Başkent temsilcisinin Twitter hesabından yapılan video paylaşımında ise, "Hikaye yeniden başlıyor. Yeni teknik direktörümüz Mert Nobre. Hoş geldin" ifadeleri kullanıldı.

Uzun yıllar Türkiye'de futbol oynayan ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Kayserispor, Gençlerbirliği formaları giyen eski futbolcu, kariyerine kulübede devam ediyordu. Akhisarspor ve Hatayspor'da yardımcı antrenörlük deneyimi bulunan Nobre, yeni sezonda kırmızı-siyahlı ekibi çalıştıracak.

Brezilya doğumlu oyuncu, Türkiye'de kariyerine devam ederken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçmiş ve Marcio ismini Mert olarak değiştirmişti. (AA/HABER MERKEZİ)