Maicon, Al-Nassr'a transfer oldu

Galatasaraylı futbolcu Maicon, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer oldu. Suudi ekibi bonservis bedeli olarak 1 milyon 430 Euro ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Maicon'un 1 milyon 430 bin Euro bonservis ücreti karşılığında, kiralık olarak forma giydiği Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübüne transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen bildirimde, "Profesyonel Futbolcumuz Maicon Pereira Roque için Al Nassr Saudi Club ile net 1.430.000 Euro transfer bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Maicon'un transferiyle ilgili Galatasaray'ın internet sitesinden de açıklama yapıldı. Maicon'un 1,5 yıldır kiralık olarak Al-Nassr'da oynadığı hatırlatılan açıklamada, "2018-2019 sezonu ara transfer döneminde Al-Nassr Saudi'ye kiralanan ve kariyerine bu kulüpte devam edecek olan Maicon Pereira Roque'ye Galatasarayımıza verdiği katkılardan ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" denildi.

Maicon, Temmuz 2017'de Brezilya'nın Sao Paolo takımında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray'la 57 maça çıkan Maicon, 6 gol attı. (HABER MERKEZİ)