Lucescu istifa kararından vazgeçti

Dinamo Kiev'de teknik direktörlük görevi başladıktan 4 gün sonra istifa eden Lucescu kulüpte kalmaya karar verdi. Kulüp başkanı Surkis'in Lucescu'yu ikna ettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dinamo Kiev'de teknik direktörlük görevine getirilen ve dört gün sonra istifa eden Mircea Lucescu, kararından vazgeçtiğini açıkladı. 74 yaşındaki teknik adam, kulüp başkanı Igor Surkis ile görüştükten sonra takımda kalmaya karar verdiğini duyurdu.

Lucescu ile Surkis arasındaki yazışmalar yayımlandı. Surkis'in Luecescu'ya "Bazı taraftarların duyguları, sizin liderliğinizde yeni zorluklara hazır bir ekibin geleceği için belirleyici faktör olamaz. Dinamo'nun görkemli tarihini yazmaya birlikte devam edeceğiz" dediği görüldü. Romanyalı teknik adamın ise, "Sizin desteğiniz olmadan bunu yapmaya hazır değildim. Korktuğum tek şey kulüp için zorluk çıkarmaktı. Sizinle birlikte önemli sonuçlar elde edeceğimizden eminim. Salı günü Kiev'de görüşmek üzere" cevabını verdiği belirtildi.

Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'i 12 yıl çalıştırdığı için Dinamo Kiev taraftarlarınca eleştirilen Lucescu, "Hiçbir zaman korkak olmadım. Daha önce rakip takımlar Galatasaray'dan Beşiktaş'a, Dinamo Bükreş'ten Rapid Bükreş'e geçiş yaptım. İki takımda da taraftarlar tarafından iyi karşılandım ve ikisinde de şampiyonluk yaşadık" demişti.

(AA)

Mircea Lucescu, yeni görevinden 4 gün sonra istifa ettiMircea Lucescu, yeni görevinden 4 gün sonra istifa etti