Bursaspor'da Özer Hurmacı'dan 'ihanet' yanıtı

Adana Demirspor'a yenilerek Süper Lig'e yükselemeyen Bursaspor'da, 'ihanet'le suçlanan Özer Hurmacı: Ben otobüsten inerken keşke futbolcu arkadaşlarımdan birisi de benim onlara yardımcı olduğum kadar bana yardımcı olsalardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor'a 4-1 yenilerek Süper Lig'e yükselme şansını kaybeden Bursaspor'da maç öncesi kadro dışı bırakılan ve arkadaşları tarafından 'ihanetle' suçlanan Özer Hurmacı'dan açıklama geldi.

Bir televizyon programına telefon bağlantısı yapan tecrübeli futbolcu şunları söyledi: "Bu konuyla gündeme geldiğim için hayal kırıklığı yaşıyorum. Maçı izlerken gözyaşlarımı tutamadım. Sakatlığım olmasına rağmen antrenman yapamadan ilk maça çıkmıştım. Oynayıp oynamamamla ilgili Mehmet hoca ile konuştum, bu maçta oynamak istediğimi ilettim. Doktorun yanına gittim, İrfan hocanın beni düşünmediğini söyledi, ben de saygı duyduğumu ilettim. Oynamayacağımı öğrenince izin alıp gitmek istedim. Sinirim geçince sabah uyanıp otobüse bindim. Tam otobüs hareket edecekken Mehmet hoca yanıma gelip 'İrfan hoca senin gelmeni istemiyor' dedi. Hocanın beni istemediğini öğrendikten sonra arkadaşlarıma başarılar diledim ve gözlerim yaşlı bir şekilde otobüsten indim. Ben otobüsten inerken keşke futbolcu arkadaşlarımdan birisi de benim onlara yardımcı olduğum kadar bana yardımcı olsalardı" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞLARI, 'BİZİ TERK ETTİ' DEMİŞTİ

Maçın ardından açıklama yapan teknik direktör İrfan Buz, Hurmacı'nın dizi ağrıdığı için kadrodan çıkmak istediğini, kendileri izin vermeyince kampı terk ettiğini daha sonra da gelip takım otobüsüne binmek istediklerini ve almadıklarını açıklamış, futbolculardan Anıl Karaer,  "Dün akşam bir olay yaşadık, futbol hayatımda ilk defa. Özer Hurmacı oynamadığı için kampı terk etti. 2-3'lere kadar bunun konuşmaları oldu gece boyunca. Sonra özel uçakla Antalya'ya geldik. Bunu kendimize yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bunun sorumlusu kimse değil, ne olursa olsun 11 kişi sahaya çıkıyoruz. Kulübüm ve kendi adıma çok üzgünüm" demişti.

Kerem Can Akyüz de isim vermeden, "Dün acı bir olay yaşadık. Takımda bir arkadaşımız kendini düşünerek bizi yalnız bıraktı. İsim vermeyeceğim. Bursasporlular öğrenecek. Alçakça sabote edildik. Dün akşam hayatım boyunca unutamayacağım bir ders aldım" şeklinde konuşmuştu.

Özer Hurmacı ise sosyal medyada yaptığı ilk açıklamada şunları söylemişti: "Allah biliyor gerçeği. Kimin egoları, kimin fitneleri, kimin basiretsizliğini. Keşke konuştuğunuz kadar icraat yapsaydınız. Günahınızı benden çıkarın şimdilik. Omuzlarım geniş. O yükü de kaldırırım." (HABER MERKEZİ)