Başakşehir Stadyumu'nda elektrik kesintisi

Medipol Başakşehir ile Hes Kablo Kayserispor Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmasının ikinci yarısında stadyumda elektrikler iki kez kesildi. Maç kesintiler nedeniyle toplam 25 dakika durdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir, Hes Kablo Kayserispor'la karşı karşıya geldi.

İlk yarının 19. dakikasında Mahmut Tekdemir'in vuruşunda, savunmada Sapunaru'ya da çarpan top Kayserispor ağlarına gitti.

Medipol Başakşehir, maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 65. dakikasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda elektrikler kesildi. Maç kesinti nedeniyle durdu. Teknik aksaklığın giderilmesiyle karşılaşmaya 17 dakikalık aranın ardından devam edildi.

Karşılaşmanın 85. dakikasında stat ışıkları bir kez daha söndü ve stat karanlığa büründü. Bu kesinti nedeniyle de oyun 8 dakika durdu ve sonrasında kaldığı yerden devam etti.

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "Başakşehir'deki Fatih Terim Stadyumu'nu da kapsayan bölgede 19 Temmuz gecesi elektrik dağıtım şebekemizde herhangi bir elektrik kesintisi yaşanmamıştır. Medipol Başakşehir-Kayserispor müsabakası sürmekte iken yaşanan elektrik kesintilerinin stadyumun jeneratör sisteminden kaynaklandığı anlaşılmıştır" ifadeleri kullanıldı. (AA)