Ankara Demirspor, play-off maçlarına çıkma kararı aldı

TFF'ye tepki olarak ligden çekilen TFF 2'nci Lig ekibi Ankara Demirspor, play-off maçlarına çıkıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, "Demiryolu emekçileri ve taraftarlarımız kulübümüze gelerek play-off oynaması gerektiğini coşkulu bir şekilde belirtmişlerdir" denildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) korona virüsü (Covid-19) nedeniyle ligleri tescil etme kararına tepki olarak ligden çekilen, profesyonel futbol şubesini kapatma kararı alan ve Tahkim Kurulu'na başvuran TFF 2'nci Lig ekibi Ankara Demirspor, play-off maçlarına çıkacak.

Yazılı açıklama yapan Ankara Demirspor Yönetim Kurulu, 10 Temmuz'da TFF'ye tepki olarak aldıkları kararların arkasında olduklarını ve TFF'nin kararının iptal edilmesini umduklarını belirtti.

Taraftarlardan play-off maçlarına çıkılması konusunda yoğun talep geldiği aktarılan açıklamada, "Kulübümüzün varoluş sebebi olan taraftarlarımızın yoğun play-off oynama talebini de görmezden gelemezdik. Demiryolu emekçileri ve taraftarlarımız kulübümüze gelerek TFF'nin kararına karşı almış olduğumuz duruşu desteklediklerini ancak kulübümüzün play-off oynaması gerektiğini coşkulu bir şekilde belirtmişlerdir. Yönetim kurulu olarak taraftarlarımızın bu isteğini yerine getirme kararı aldık ve takımımızı Antalya'ya gönderdi" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Tahkim Kurulu'nun itirazı kabul etmemesi halinde yönetim kurulunun görevden çekileceği ve genel kurula gidileceği ifade edildi. (HABER MERKEZİ)