Kırmızı kart gören Çağlar Söyüncü özür diledi

Leicester City futbolcusu Çağlar Söyüncü, kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. Sezonu kapatan Söyüncü, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Premier Lig (İngiltere Birinci Futbol Ligi) ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, son lig maçında rakibine tekme attığı için gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alarak sezonu kapattı.

ROGERS: İSTEMEDİĞİMİZ TÜRDEN BİR DİSİPLİNSİZLİK YAPTI

Basın toplantısı düzenleyen Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rogers, Çağlar Söyüncü ile görüştüğünü belirterek, "Takımda istemediğimiz türden bir disiplinsizlik yaptı. Sezon boyunca birinci sınıf bir performans sergiledi. Bunu yaparken hırsını yönetmeyi de başardı. Bu tecrübeden ders çıkaracaktır" dedi.

SÖYÜNCÜ: GEREKSİZ BİR HATA YAPTIM

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla özür dileyen Çağlar Söyüncü ise "Bu formayı her giydiğimde sorumluluklarımın farkında olmaya çalışıyorum. Yaptığım gereksiz hata nedeniyle taraftarı ve kendimi üzdüğümün farkındayım. Daha da önemlisi, kötü bir örnek olarak gösterilmek, yaşamak istediğim bir deneyim değil. Takım arkadaşlarım ve taraftardan özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Premier Lig'in 35'inci hafta karşılaşmasında deplasmanda Bournemouth'a 4-1 yenilen Leicester City'de maçın 67'nci dakikasında gol sonrası kaleden topu almak isteyen rakibine tekme atan Çağlar Söyüncü, doğrudan kırmızı kartla oyundan atılmıştı. (AA)