Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'yla kazandı

Fenerbahçe Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe 25 ve 45+2'nci dakikalarda Ferdi Kadıoğlu öne geçerken Göztepe 66'ncı dakikada Soner Aydoğdu'yla ağları havalandırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Fenerbahçe 25'inci dakikada öne geçti. Falette'nin kurduğu atakta sol kanatta Hasan Ali Kaldırım topu bekletmeden ceza sahası içinde Ferdi Kadıoğlu ile buluşturdu. Kadıoğlu'nun topu kontrol ettikten sonra sol çaprazdan sert vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

45+2'nci dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Deniz Türüç'ün uzun pasıyla sol tarafta topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, iki rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışı sol çaprazdan etkili bir vuruşla kendisi ve takımı adına ikinci golü kaydetti: 2-0.

66'ncı dakikada Göztepe farkı golü buldu. Soldan topla hareketlenen ve ceza sahasına giren Napoleoni'nin yerden geriye çıkardığı pasın gelişine ceza sahası dışından Soner Aydoğdu'nun sert vuruşunda top filelerle buluştu: 2-1.

Göztepe, 76'ncı dakikada gole yaklaştı. Savunmadan Titi'nin uzun pasıyla savunma arkasına koşan Napoleoni, sıfıra indikten sonra topu geriye çıkardı. Sağ çaprazdan Murat Paluli'nin gelişine vuruşunda savunmada Serdar Aziz topu çizgiden çıkardı.

Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe 49 puana yükselirken Göztepe 38 puanda kaldı. (İSTANBUL/AA)