Arthur Melo 72 milyon euroya Juventus'ta

Juventus, Barcelona'da forma giyen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur Melo'yu, 72 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'nın Juventus Kulübü, İspanya temsilcisi Barcelona'da forma giyen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur Melo'yu transfer etti.

Juventus ile Barcelona kulüplerinden yapılan yazılı açıklamalarda, Arthur'un bonservis bedelinin 72 milyon euro olduğu, ayrıca bireysel ve takım başarılarına bağlı olarak 10 milyon euroluk ek ödeme opsiyonu bulunduğu bildirildi.

BARCELONA PJANIC'İ 60 MİLYON EURO'YA ALDI

Brezilyalı futbolcunun, Barcelona ile bu sezonu tamamlayıp, ardından Juventus'a gideceği bilgisi paylaşıldı. Brezilya'nın Gremio de Porto Alegre Kulübü'nden 31 milyon euro artı başarıya endeksli 9 milyon euroluk ek ödeme karşılığında 2018 yazında Barcelona'ya transfer olan Arthur, bu zaman kadar Katalan takımıyla çıktığı 72 maçta 4 gol attı.

İspanya basınında yer alan haberlerde, Gremio Kulübü'nün, Arthur'un Juventus'a transferinden 2,52 milyon euro daha kasasına koyacağı belirtildi.

Diğer yandan, Barcelona da Juventus'ta oynayan 30 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i transfer etti. İspanya temsilcisi, Juventus'tan 60 milyon euro karşılığı transfer edilen Miralem Pjanic'le 4 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu. (AA)