Süper Lig maçlarında saygı duruşu yapılacak

Süper Lig maçlarında eski futbolcu Talat Özkarslı ve korona virüsünden vefat edenler için saygı duruşu yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), korona virüsü (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenler ve vefat eden Galatasaraylı eski futbolcu Talat Özkarslı için Süper Lig maçlarından önce saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, isteyen takımların siyah kol bandı takabileceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle, başta sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ve vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına, 12-15 Haziran 2020 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Ayrıca dileyen kulüpler müsabakalarda siyah kol bandı takabilecek."

ÖZKARSLI'NIN CENAZESİ GAZİANTEP'TE DEFNEDİLECEK

Eski milli futbolcu Talat Özkarslı, bugün sabah saatlerinde memleketi Gaziantep'te vefat etti. 82 yaşındaki Özkarslı, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Gaziantep'teki amatör kulüpler arasında yer alan Şehreküstü'de futbol hayatına başlayan, buradan da Göztepe, Galatasaray ve Gaziantepspor gibi takımlarda forma giyen Özkarslı, 26 kez milli takımda görev aldı.

1961 yılında Galatasaray'a transfer olan ve orta saha mevkisinde görev yapan Özkarslı, Galatasaray formasıyla 4 Süper Lig ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Özkarslı'nın cenazesinin Gaziantep'te toprağa verileceği öğrenildi. (DUVAR-AA)