2. Lig ekibi Sancaktepespor'da 9 kişide korona çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 12 Haziran tarihinde liglerin başlaması ile ilgili aldığı karar sonrası korona virüsü testi yapılan Sancaktepespor'da teknik heyetten 2, çalışanlardan 3, futbolculardan 4 kişinin testi pozitif çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbolda liglerin yeniden başlama kararı tartışılırken 2. Lig ekibi Sancaktepe Futbol Kulübü'nde 9 kişide korona virüsü bulunduğu açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yayınladığı "Futbola Dönüş Protokolü" kapsamında tüm ekibe korona virüsü testi yapılan kulüpte ilk test sonuçlarına göre teknik heyetten 2, çalışanlardan 3, futbolculardan ise 4 kişi korona virüsüne yakalanmış durumda.

Süper Lig'in başlamasına 5 kulüpten itirazSüper Lig'in başlamasına 5 kulüpten itiraz

Teknik heyet, futbolcular, destek ekibi ve takımla temas kurması muhtemel personele yapılan testlerin sonuçlarıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, testi pozitif çıkan hiç kimsenin hastaneye gitmesini gerektirecek bir durumda olmadığı ve izolasyon tedbirlerinin uygulanmasının başlandığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Beşiktaş'ta bir futbolcu ve bir çalışanda korona tespit edildiBeşiktaş'ta bir futbolcu ve bir çalışanda korona tespit edildi

.