Yalçın'dan güldüren yanıt: Oyuncularla ilgili hiçbir bilgim yok

Bir televizyon programına katılan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Oyuncular ne yapıyor, nasıl durumları?" sorusunu gülerek "Vallahi hiçbir bilgim yok oyuncularla ilgili" şeklinde yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Spor'da yayınlanan Spor Ajansı programına telefonla katıldı.

Yorumcu Evren Turhan'ın korona virüsü salgınını nedeniyle yönettiği "Oyuncular ne yapıyor, nasıl durumları? Bireysel olarak çalışma planları var değil mi, çalışıyorlardır zaten" sorusu üzerine Sergen Yalçın, gülerek "Vallahi hiçbir bilgim yok oyuncularla ilgili" yanıtını verdi.

Takıma yapılan korona virüsü testlerinin negatif çıktığını aktaran Yalçın, "Oyunculara verdiğimiz programlar var. Şartlar ne kadar elverirse oyuncular, kendilerini belli bir seviyede tutmak için bir şeyler yapıyorlar. Ama bu hiçbir zaman idmanı karşılamaz" dedi.

Bazı takımlarım telekonferansla antrenmanlara başladığı hatırlatılan Yalçın, "Yok canım onlar biraz abartı oluyor. Gerek yok, hepsi profesyonel futbolcu bunların zaten. Bireysel olarak programlarını verdik. Telefon yoluyla antrenman yapıp, bunu basına sunmak bana hoş bir durum gibi gelmiyor.

Sergen Yalçın'ın Evren Turhan'a yanıt verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Yalçın videolardan birini de Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.