Burak Yılmaz: Göksel abim bu virüsü yenmek üzere

Beşiktaşlı oyuncu Burak Yılmaz, korona virüsü şüphesi sebebiyle hastanede yatan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a yapılan testin pozitif çıktığını duyurdu. Yılmaz paylaşımında, "Fatih hocam, Göksel abim, Abdurrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar, bundan eminim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın kaptanı Burak Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Yılmaz açıklamasında, "Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim" ifadelerini kullandı.

Göksel'in ilk test sonucu negatif çıkmış, 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altına alınmıştı.

İlk olarak Fenerbahçe Beko erkek basketbol takımından üç oyuncuda ve idarecilerde çıkmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ile eşine yapılan korona virüsü testleri pozitif çıkmıştı. Son olarak Beşiktaş futbol takımında bir oyuncu ile sağlık heyeti çalışanında da virüs bulgularına rastlandığı duyurulmuştu.