Korona virüsü, Serie A'da yayılmaya devam ediyor

Fiorentina'nın Sırp oyuncusu Dusan Vlahovic'in yeni tip korona virüsü testinin pozitif çıktığı bildirildi. Sampdoria takımında ise 5 futbolcuda virüs tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'nın Sırp oyuncusu Dusan Vlahovic'in yeni tip korona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Fiorentina Kulübünden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki Vlahovic'in Covid-19 testinin pozitif çıktığı, oyuncunun herhangi bir şikayetinin olmadığı ve şu anda evinde karantina altına alındığı belirtildi.

Vlahovic'le birlikte Serie A'da  Juventuslu stoper Daniele Rugani, Sampdorialı futbolcular Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina ve Morten Thosby'de de virüs tespit edildi.

JUVENTUS'TAN SAĞLIK EKİPLERİNE MADDİ YARDIM

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, "Mesafeli ama birlikte (DistantiMaUniti)" etiketiyle yaptığı paylaşımda, ülkece acil sağlık durumu içerisinden geçtiklerini belirterek, bu durumda önerilen tavsiye kurallarına uymaları gerektiğini belirtti.

Agnelli, kendisini gönüllü olarak dün akşamdan bu yana karantinaya aldığını kaydederek, "Kendi bölgemizde Piyemonte ve Torino'daki sağlık ekiplerimizi desteklemek için takım oyuncularımız ve camiamızla bağış toplama kampanyası başlattık. Sizden buna katkıda bulunmanızı istiyorum. Mesafeliyiz ama birlikteyiz. Hep birlikte işin içinden çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada da ilk bağış olarak kulüp ve takım oyuncuları tarafından 300 bin avro bağışlandığı ifade edildi. (ROMA/AA)