Rizesporlu futbolcular sahaya kamuflajla çıktı

Süper Lig'in 25. haftasındaki Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor karşılaşması 1-1 eşitlikle tamamlandı. Yeşil-mavili kulübün başkanı Hasan Kartal, teknik direktörü Ünal Karaman ve oyuncuları seremoniye asker montu ve komando beresiyle çıkıp, İstiklal Marşı'nı bayrağa dönerek okudu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 25. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, teknik direktörü Ünal Karaman ve oyuncuları Bahar Kalkanı Harekâtı'nda ölen askerleri anmak için maçın seremonisine askeri kıyafetlerle çıktı.

Çaykur Didi Stadı'ndaki müsabaka öncesi gerçekleştirilen seremoniye ev sahibi ekip oyuncuları, kafalarında jandarma komando kepiyle ve kollarında uzman çavuş rütbe armaları yer alan parkalar giymiş olarak çıkarken, İstiklal Marşı'nı da bayrağa dönerek okudu.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın yedek kulübesinde, başkan Hasan Kartal'ın ise protokol tribününde asker parkası ve kepiyle yer aldığı görüldü.

Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Öte yandan, Çaykur Rizespor oyuncuları ısınmaya da üzerinde bayrak olan tişörtler giyerek çıktı.

Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Maçın ilk golü, 35. dakikada Aytemiz Alanyasporlu Bammou'dan geldi. Defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topu Cisse havalandırdı. Caulker'in penaltı noktası üzerinde havalandırdığı topa son dokunan Bammou, meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Rizespor'un golü 61. dakikada Samudio'dan geldi. Boldrin'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Samudio, rakibinden sıyrıldıktan sonra takıma beraberliği getiren golü attı. Maç bu skorla skorla sona erdi. (HABER MERKEZİ)