Fenerbahçe'yi idmanda Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel çalıştırdı

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör henüz açıklanmadığı için antrenmanda takımın başında Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel yer aldı. İkili, takımı Denizlispor maçına hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'de Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından, idmanda takımın başına aktif futbolcu Emre Belözoğlu ve eski futbolcu Volkan Demirel çıktı. İkili, takımı haftasonu oynanacak Denizlispor maçına hazırlıyor.

Sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Belözoğlu ve Demirel'e, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız da eşlik etti. Fenerbahçe, Denizlispor maçının hazırlıklarını 6 Mart Cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe'de Yanal'ın gidişi sonrası takımın başına getirilecek teknik direktör açıklanmadı. Kulüp ligdeki Antalyaspor maçının ardından Yanal'ın takımdan ayrıldığını açıklamış ve Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçında son kez saha çıkacağını duyurmuştu.

Fenerbahçemiz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün