İtalya Kupası'nda Napoli-Inter maçı korona virüsü nedeniyle ertelendi

İtalya Kupası yarı finalinde yarın oynanacak Napoli-Inter karşılaşması korona virüsünün yayılma riski nedeniyle ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Kupası yarı finalinde Napoli ile Inter arasında yarın akşam oynanması planlanan rövanş mücadelesi, ülkedeki korona virüsü (covid-19) salgını nedeniyle ertelendi.

İtalya'da şu ana kadar 2 bini aşkın kişiye bulaşan ve 79 kişinin ölümüne yol açan korona virüsü salgını, futbol maçlarının ertelenmesine neden olmaya devam ediyor.

Napoli Valiliği, Napoli ile Inter arasında yarın akşam oynanması planlanan İtalya Kupası yarı final rövanş maçının, korona virüsünün yayılma riski nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

İki takım arasında 12 Şubat'ta Milano'da Inter'in ev sahipliğinde oynanan maçı Napoli, deplasmanda 1-0 kazanarak, rövanş için avantajlı skor elde etmişti.

Kupa yarı finalinin diğer ayağında da ilk maçta 1-1 berabere kalan Juventus ve Milan arasında bu akşam oynanması planlanan rövanş maçı, dün akşam alınan kararla ertelenmişti.

Korona virüsü nedeniyle daha önce Serie A'nın 25'inci haftasında 4 maç, 26'ncı haftada da 6 müsabaka ertelenmişti. (ROMA/AA)