Amedspor taraftarı Pendikspor maçına davet etti

TFF 2'nci Lig’de mücadele eden Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, hakemleri eleştidi. Pendikspor maçının önemine değinen ve taraftarı maça davet eden Kılavuz, bilet fiyatının 1 lira olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, önümüzdeki hafta sonu karşılaşacak Pendikspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri birçok engelle karşılaştıklarını, halen bu engellerin devam ettiğini ifade eden Kılavuz, "Engelleri emek yoğunlaşmasıyla aştık, aşmaya çalışıyoruz. Son 3 maçta 11 kişiye karşı oynamıyoruz. Hakemlere itirazlarımızı görüntülü olarak ileteceğiz. Hakemler lütfen taraf olmasın. Hakemliğin görevi ne ise onu yapsın. İnsanlar bir futbol takımını desteklemesinler mi? Bir gönül bağı olmasın mı? Binlerce gence sportif anlamda hizmet sunmaktayız. Her şeyi bir tarafa bırakın, futbolcuların hakları yenilmemelidir” dedi.

TARAFTAR YASAĞINDA DÜNYA REKORU

Kılavuz, Amedspor olarak binlerce genci spor alanlarında yetiştirdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Amedspor, zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldi. Zorlu süreç bir başkanın tek başına altında kalkabileceği bir süreç değildir. Amedspor, 4 büyük kulüpten daha fazla bir kitleye sahip olan bir kulüptür. Bugün ‘biz’ olma zamanıdır. Pendik maçı çok önemlidir, bütün kenti bu maçı davet ediyoruz. Bu maçı ne olursa olsun bu maçı almak zorundayız. Türkiye taraftar yasağında dünya rekorunu kırıyor. Futbolda rekabetin en önemli ayağı, taraftar desteğidir. Amedspor hiçbir deplasman maçında yasaklar yüzünden taraftarını yanında göremiyor.”

MAÇ KADINLARA ÜCRETSİZ

Kulüp olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarını söyleyen Kılavuz, “Maçı kadınlara ücretsiz yapıyoruz. Kadın çiçek değil, kimliktir, bir toplumun özgürleşmesi kadının özgürleşmesinden geçer. Kadın taraftarlarımızı da maça bekliyoruz” çağrısı yaptı.

Amedspor ayrıca haftasonu oynanacak Pendikspor maç biletlerini 1 lira olarak belirledi.

(DUVAR)