Sergen Yalçın: Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı

Trabzonspor maçını değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı, bana göre öyleydi. Her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Trabzonspor karşısında 90+1’inci dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 2-2'lik berberlikle ayrıldı.

Maçın ardından Bein Sports'a açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Çok yarışın içinde olduğumuz söylenemez şu pozisyonda. İki taraf da iyi mücadele etti. Oyuncularımın performanslarından memnunum. Kazanmak için her şeyi yaptılar" dedi.

Maçı "çok rahat" kazanma şansları olduğunu söyleyen Yalçın, "Rakibin kaleye bu kadar gelmediği maçta atacaksın yani. Kazanmak için atacaksın. Ligi nerede bitirebiliyorsak orada bitirmeye çalışacağız. Bugün kazanmak istiyorduk, oyuncular bu kazanma isteklerini de gösterdiler. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı, bana göre öyleydi. Her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor" diye konuştu.

Vodafone Park'ta gol düellosuVodafone Park'ta gol düellosu

Hüseyin Çimşir: Maçın geneline baktığımız zaman 1 puan sevindiriciHüseyin Çimşir: Maçın geneline baktığımız zaman 1 puan sevindirici