Baiano Sörloth'tan özür diledi

Gençlerbirliği'li Baiano, Sörloth'tan özür diledi. İki futbolcu daha sonra Whatsapp'ta yazıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlerbirliği'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, Trabzonsporlu futbolcu Alexander Sörloth'tan özür diledi. Instagram hesabından paylaşım yapan futbolcu, "Trabzonspor ile oynadığımız müsabakada Alexander Sörloth ile istenmeyen bir olay yaşadım. Maçı kazanmayı çok istiyordum. Sadece takımımın formasını onurlandırmak istedim. Ama bundan dolayı Sörloth'un atılmasını istemeden sağladım. Sörloth, Trabzonspor ve öfkeli hisseden herkesten içtenlikle özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Dün oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında futbolcular ikili mücadeleye girmiş, Baiano'nun Sörtloth'un ayağına yaptığı darbeler sonrası Sörloth sinirlenmiş ve Baiano'yu itmişti. Ardından Sörloth VAR kontrolüyle hakem Hüseyin Göçek tarafından kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

SÖRLOTH'TAN WHATSAPP PAYLAŞIMI

Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu daha sonra Baiano ile olan Whatsapp yazışmasını sosyal medya hesabından paylaştı. Sörloth Baiano'ya özrü için teşekkür ederken, Baiano'nun tekrar özür dilediği ve şans dilediği görüldü. Baiano'nun özür dilemesinin ardından Trabzonspor taraftarları sosyal medyadan cezanın iptal edilmesi taleplerinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

Baiano'nun Instagram paylaşımı