Cizrespor ligden çekilme kararı aldı

Cizrespor, sahasında Ağrıspor'a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Penaltılarının verilmediğini söyleyen takım ve taraftarlar hakeme büyük tepki gösterdi. Cizrespor Başkanı, sürekli haklarının yendiğini söyleyerek takımı ligden çekeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Cizrespor Kulübü’nün başkanı Maruf Sefinç, sahalarında 1-0 yenildikleri maçtan sonra takımlarına yönelik haksız ve hukuksuz kararların verildiğini söyleyerek, takımı ligden çekme kararı aldığını açıkladı.

Ağrıspor maçın 90. dakikasında attığı gol ile ev sahibi Cizre Spor'u 1-0 yendi. Cizresporlu futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte orta hakem Erdem Demirtaş’a penaltılarının verilmediğini iddia ederek itiraz etti. Futbolcular ve taraftarlar hakeme büyük bir tepki gösterdi.

Cizrespor Başkanı Maruf Sefinç, Ağrı maçı başta olmak üzere bundan önceki maçlarda da haksızlığa uğradıklarını ifade ederek, teknik heyet ve futbolcularla birlikte bir basın açıklaması yaparak takımı çekme kararı aldıklarını belirtti. Sefinç, şöyle konuştu:

'DOĞUDA FUTBOLUN BİTMESİNİ Mİ İSTİYORLAR?'

“Biz bugün Ağrı müsabakası ile beraber devrenin 3’üncü haftasından bir maç oynadık. Maalesef burada güzel şeyler yaşanmadı. Geçen haftalarda Esenler Erok maçında yine hakem hataları, yine net penaltımız verilmedi. Önceki hafta Kocaeli ile oynadığımız maçta sahada iki top olmasına rağmen hakemin devam ettirmesi ve gol gelmesi. Yine bu hafta Ağrı maçında hakemin net penaltımızı vermemesi. Bizim kulübümüzün ve sporcularımızın hakkının bu kadar yenilmemesi lazım. Doğudaki takımlar play off potasına girdiği zaman ve şampiyonluk mücadelesi verdiği zaman maalesef büyük bir haksızlığa uğruyor. MHK kurulu hangi niyetle, bunu bireysel mi yapıyorlar, kurumsal mı yapıyorlar. Doğu bölgesinde futbolun bitmesini mi istiyorlar, bunun çelişkisini yaşıyoruz. Bu hukuksuzluk, bu adaletsizlik bu şekilde devam ediyorsa ben burada Cizrespor yönetim kurulu başkanı olarak takımımı bu saatten sonra ligden çekiyorum. Pazartesi günü resmi başvurumu da yapacağım.” (HABER MERKEZİ)