Sergen Yalçın: Bir şeyler değişecekse bugün kazanmak çok önemliydi

Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bulunduğumuz mevcut şartlarda zor bir maça çıktık. Eğer bir şeyler değişecekse bugün kazanmak çok önemliydi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçta, Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönüyor.

Bein Sports'a açıklama yapan Sergen Yalçın, "Bulunduğumuz mevcut şartlarda zor bir maça çıktık. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Eğer bir şeyler değişecekse bugün kazanmak çok önemliydi. Taraftarların güveni sağlamak adına da önemli bir adımdı" ifadelerini kullandı.

Galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren Yalçın, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Hayatımda çok maç oynadım hiç heyecanlanmadım ama imza töreninde inanılmaz heyecanlandım. Taraftara, başkana ve yönetime karşı büyük sorumluluğumuz var. Beşiktaşlıların şüphesi olmasın. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağız" dedi.

Beşiktaş, Sergen Yalçın'la ilk maçından galip ayrıldıBeşiktaş, Sergen Yalçın'la ilk maçından galip ayrıldı

Gökhan Gönül'den sözleşme açıklaması: Bu benim elimde olan bir şey değilGökhan Gönül'den sözleşme açıklaması: Bu benim elimde olan bir şey değil