Fenerbahçe'nin eski tercümanından Trabzonspor açıklaması

Fenerbahçe'de Comolli ile anlaşamadığı için görevden ayrılan eski tercüman Deniz Sarıtaç, Trabzonspor'da göreve başladığı iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor ile anlaştığı iddia edilen eski Fenerbahçe tercümanı Deniz Sarıtaç'tan açıklama geldi. İddialara sosyal medyadan yanıt veren Sarıtaç, bordo mavililerin dün imza töreni düzenlediği yeni transferleri ile aynı fotoğrafta yer almasının bir menajerlik şirketinde çalışmaya başlaması ile ilgili olduğunu söyledi.

Trabzonspor ile anlaştığı öne sürülen Deniz Sarıtaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanladı.

Sarıtaç, "Dün akşam sosyal medyada yer alan 'Trabzonspor ile takım tercümanı olarak anlaştı' haberleri kesinlikle gerçek dışıdır. Yeni profesyonel kariyerim doğrultusunda iki Brezilyalı oyuncunun transferi konusuyla alakalı olarak orada bulunduğumu paylaşmak istedim. Hayatımı, kariyerimi devam ettirmek mecburiyetindeyim. Hiçbir kulübün çalışanı değilim. Bir menajerlik şirketinde çalışıyorum. İşimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Saygılarımla.

Son bir not: bir tweet sildigim iddia ediliyor. Cok sukur hic tweet silmedim, varsa ekran resmi koyabilen koysun, öyle bedavadan sallamak yok :) ama kendi bilgisayarında fotoşopla yapmak yok baştan anlaşalım :) malzemeyi yanlış yerde arıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

COMOLLİ GİTTİKTEN SONRA MESAJ

Sarıtaç, anlaşamadığı için kulüpten ayrıldığı iddia edilen Damien Comolli'nin istifasının ardından da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şunları yazmıştı: ''Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle...'' (HABER MERKEZİ)