Coelho, Kobe Bryant'la yazdıkları kitabı sildi

Kobe Bryant'ın ölümünün ardından Coelho taslağı sildi: Yayınlamanın anlamı yok...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Brezilyalı ünlü yazar Paulo Coelho, Kobe Bryant ile birlikte bir çocuk kitabı yazmaya başladıklarını, ancak efsane basketbolcunun ölmesinin ardından şimdiye kadar yazdıkları bölümleri sildiğini açıkladı.

Coelho, Kobe Bryant ile birlikte yazmaya başladıkları kitabı, Bryant'ın ölümünün ardından bitirmemeye karar verdiğini belirtti. Kobe Bryant olmadan kitabı yazmaya devam etmenin bir anlamı olmadığının altını çizen Paulo Coelho, şimdiye kadar yazdıkları bölümleri sildiğini söyledi. The Associated Press’e konuşan Paulo Coelho, 2016 yılından bu yana kitap projesi hakkında Kobe Bryant ile çalıştıklarını açıkladı.

Paulo Coelho, İsviçre’nin Geneva şehrindeki evinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiğini öğrendikten birkaç saat sonra kitabın taslağını silmeye karar verdim. Çünkü bu kitabı o olmadan yayınlamak bana doğru gelmedi. Bu kitabı onsuz yayınlamanın hiçbir anlamı yok. Ondan öğrendiğim şeyleri, ne kadar yaşamın kendisinden büyük bir insan olduğunu bir gün yazabilirim ama bu çocuk kitabı basılmayacak. Bu trajik ölüm, onun sadece ABD için değil, dünya için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.”