Trabzonspor'dan 6 gollü galibiyet

Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 0-3 yendi. Trabzonspor'da ise Sörloth hat-trick yaptı. Bordo-mavi takım Kasımpaşa'yı 6-0 yendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor-Göztepe, Trabzonspor-Kasımpaşa ve Galatasaray-Yukatel Denizlispor karşılaştı. Antalyaspor evinde Göztepe'ye 0-3 mağlup olurken, Galatasaray Denizlispor'u 2-1 yendi. Trabzon'da ise maç 6-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile bitti. Bordo-mavi takımda Alexander Sörloth'tan hat-trick geldi. Galibiyeti getiren diğer goller José Ernesto Sosa ve Anthony Nwakaeme'den (2) geldi.

Göztepe galibiyeti getiren gollerin tamamını ilk yarıda buldu. Göztepe'nin golleri 16. dakikada Halil Akbunar, 36. dakikada Serdar Gürler ve 45+3. dakikada Soner Aydoğdu'dan geldi. Antalyaspor'da Diego Angelo 85. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Göztepe bu galibiyetle puanını 26'ya çıkardı ve ligde 8. sıraya yerleşti. Antalyaspor ise 14 puanla 16'ncı sırada yer aldı.

Trabzonspor'da mücadelenin ilk golü 25'inci dakikada Sosa'dan geldi. Takım 27'nci dakikada Sörltoh ile 2-0'lık üstünlüğü sağladı. Trabzonspor, 29'uncu dakikada farkı 3'e çıkarttı. 55'inci dakikada Sörloth yeniden attığı golle kendisinin 2, takımının 4'üncü golünü kaydetti. 83'üncü dakikada Nwakaeme Trabzonspor'un 5-0'lık üstünlüğü sağladı. Mücadelenin son golü yine Trabzonspor'dan gelirken Sörloth hat-trick yaptı.

Süper Lig'in bir diğer maçında Denizlispor'u ağırlayan Galatasaray'da ilk golü 28'inci dakikada Emre Akbaba ve 56'ıncı dakikada Falcao kaydetti. Denizlispor'un tek golünü ise yeni transferi Muhammet Özkal 64'üncü dakikada attı. (HABER MERKEZİ)