Trabzon'da Çimşir ilk sınavını verdi: 2-0

Trabzonspor, Ünal Karaman'la yolların ayrılmasının ardından Hüseyin Çimşir yönetimindeki ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktı. Bordo mavililer Denizlispor'u 2-0 mağlup ederek tur için avantaj kazandı. Kupada günün diğer maçında Antalyaspor - Göztepe maçı ise 4-3 bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında sahasında Denizlispor'u konuk etti. Ünal Karaman'ın takımdan ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, Denizlispor maçıyla beraber ilk kez takımının başında yer aldı. Bordo mavililer maçı 2-0 kazanarak tur için avantaj elde etti.

Trabzonspor ilk yarıyı 22. dakikada Sosa'nın attığı golle 1-0 önde kapattı. Ev sahibi Karadeniz ekibinin üstünlüğünde geçen maçta Nwakaeme 80. dakikada farkı ikiye çıkardı.

Stoke City’den kiralanan Badou Ndiaye, Denizlispor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıtı. 29 yaşındaki futbolcu, Bordo-Mavili forma altında ilk kez resmi bir mücadelede görev yapmış oldu.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Erce, Kamil Ahmet, Hüseyin, Campi, Pereira, Mikel, Ndiaye, Abdülkadir Parmak, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Zeki, Murawski, Aissati, Recep, Olcay, Sacko, Rodallega

ANTALYA'DA GOL DUELLOSU: 4-3

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor da evinde Göztepe'yi konuk etti. Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan 4-3 ile Antalyaspor oldu. Yeni teknik direktörü Tamer Tuna ile çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Antalyaspor'a avantajı getiren goller, Harun Alpsoy (2), Yekta Kurtuluş ve Diego Angelo kaydetti. Göztepe'nin sayılarını ise Andre Castro, Deniz Kadah ve Murat Paluli kaydetti. (HABER MERKEZİ)