Fenerbahçe'de Damien Comolli istifa etti

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasının ardından sportif direktörlük görevine getirdiği Damien Comolli istifa etti. Kulüpten yapılan açıklamada Comolli'ye teşekkür edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti. Kulüpten yapılan açıklamada "12 Haziran 2018'de kulübümüzde sportif direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'yle 2021 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunan Comolli, göreve geldikten sonra teknik direktör Aykut Kocaman'la yolar ayrılmış ve takımın başına Phillip Cocu getirilmişti. Takımı 100 gün çalıştıran Cocu, alınan başarısız sonuçların ardından yerini o dönem yardımcılığını yapan Erwin Koeman'a bırakmıştı. 47 günün ardından Koeman da görevden alınmış ve 14 Aralık 2018'de teknik direktörlük görevine Ersun Yanal getirilmişti. 1,5 yılda 3 farklı teknik adamla çalışan Comolli, Fenerbahçe'de geçirdiği süre boyunca 31 oyuncu transfer etti. (HABER MERKEZİ/AA)