Başakşehir'de Arda Turan'ın sözleşmesi feshedildi

Başakşehir, Arda Turan'la olan sözleşmenin karşılıklı sonlandırıldığını açıkladı. Oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak için kulüp başkanından izin istediği duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Arda Turan'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini duyurdu. Turan, takımının kamp kadrosuna da alınmamıştı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

BONSERVİSİ HALA BARCELONA'DA

32 yaşındaki futbolcunun Başakşehir'le imzaladığı 2 yıllık kiralık anlaşması böylece sona ermiş oldu. Bonservisi hala Barcelona'da olan Turan'ın adı Galatasaray'la anılıyordu. Turan bu sezon Başakşehir formasıyla çıktığı 12 maçta gol ya da asist katkısı veremedi. (HABER MERKEZİ)