Karaman'dan veda mesajı: Bize yakışanı yapmak boynumuzun borcu

Yazılı açıklama yapan teknik direktör Ünal Karaman, görevine son verilmesini tartışmanın Trabzonspor'a zarar vereceğini belirtti. Karaman, "Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Ünal Karaman, Trabzonspor'la yollarının ayrılmasının ardından yazılı açıklama yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu, kulüp yöneticileri, teknik kadro, kulüp personeli ve futbolculara teşekkür eden Ünal Karaman, dün gece kendisine destek veren taraftarlar içinse şunları söyledi:

"Aralık ayının sonunda ve yılın en soğuk günlerinden birinde, gecenin karanlığında tesislere akın ederek, Trabzonspor taraftarlığının sportif başarının değil bir değerin, bir anlayışın, bir duruşun tezahürü olduğu gerçeğini geçmişte olduğu gibi bugün de tüm dünyaya göstererek belki de hak etmediğim bir gururu şahsıma yaşattıklarını ifade etmem gerekir. Dün gece evde eşini, çocuğunu bırakıp soğuğa aldırmadan orada bulunan ablalarımın, ağabeylerimin ve kardeşlerimin yüreklerinden kopan samimi desteğini bir ömür boyu yüreğimde yaşatacağımı bilmelerini isterim."

Kayserispor maçının ardından görevine son verildiğine dair yönetim kurulu kararının kendisine tebliğ edildiğini aktaran Karaman, "Bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır. Geldiğimiz bu noktada hadiselerin tafsilatını tartışmanın, gönül verdiğimiz Trabzonspor camiasına zarar vereceği kanaatindeyim. Meslek ahlakı anlayışım gereği bugün 'Ünal Karaman'a düşen 'İsmail Tevekkülü ve Teslimiyeti'dir. Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Ahmet Ağaoğlu: Canım acıdıAhmet Ağaoğlu: Canım acıdı