Ahmet Ağaoğlu: Ndiaye ile görüştüğümüzü ben de sizden duydum

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basında çıkan Ndiaye haberleriyle ilgili olarak gazetecilere "Ben de sizden duydum" dedi. VAR kayıtlarının açıklanmasının faydalı olacağını söyleyen Ağaoğlu, sakatlanan Yusuf Yazıcı'yla telefonda görüştüğünü ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basında yer alan 'Trabzonspor'un Ndiaye ile ilgilendiği' haberlerine ilişkin "Buraya gelip bizle görüştüğünü ben de sizden duydum" diye cevap verdi.

Kulüpler Birliği toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağaoğlu, Ndiaye hakkında "Bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Ama buraya gelip bizle görüştüğü olaylarını ben de sizden duyuyorum. Şimdi eskisi gibi transfer pazarı yok. Herkes FFP kuralları doğrultusunda transfer yapar.Her takımın transfere ihtiyacı var. Trabzonspor'un limiti 8-12 milyon TL civarında. Borçlanarak transfer dönemi kapandı" dedi.

VAR KAYITLARI ELBETTE AÇIKLANSIN

Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki hakem kararlarının ardından tekrar gündeme gelen 'VAR kayıtlarının açıklanması' konusuna ilişkin yorum yapan Ağaoğlu, "VAR kayıtları elbette açıklasın. Lig daha şeffaf olur. Şeffaflık neresinden bakarsak bakalım futbolun gelişimine olumlu etki eder. Kurallar herkese eşit olarak uygulansın. Kimsenin hakkı çalınmasın. Hatalar olabilir ama bu hatalar üst üste gelirse sıkıntı var demektir" diye konuştu.

Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan ve kısa bir süre önce ön çapraz bağ kopması sakatlığı yaşayarak sezonu kapatan Yusuf Yazıcı ile telefonda görüştüklerini belirten Ağaoğlu, "Yusuf'la akşam görüştüm, kendisi için çok üzüldüm. Hangi formayı giyerse giysin bizim çocuğumuz. Ben ona moral vermek için telefon açtım, Yusuf bana moral verdi. Hatta 'Trabzonspor'daki arkadaşlarım sakatlandı diye ben de onlara ayak uydurdum' diyerek esprili de konuştu" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)